Bachelor Entrepreneurship

Bachelor
Entrepreneuership

Ben jij voortdurerend op zoek naar manieren om te innoveren? Barst jij continu van geweldige bedrijfsideeën? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou! 100% online, praktijkgericht én geaccrediteerd.

Online Studies

BESPAAR NU TIJDELIJK 50% EN ONTVANG EEN GRATIS IPAD

Schrijf je vóór 13 oktober in voor jouw favoriete opleiding en bespaar 50% op je lesgeld.*

Gebruik de actiecode: CAREER21 in het inschrijfformulier.

* Start op elk moment
* De korting geldt op alle online opleidingen i.c.m. het Online Degree Saver Programme

Bachelor Entrepreneurship

Ben jij op zoek naar een opleiding waar je alles uit jezelf kunt halen? Tijdens de Bachelor Entrepreneurship ontwikkel je een sterke ondernemersmentaliteit. Ervaar hoe je een concept valideert, ontwikkelt en succesvol uitwerkt met een concreet plan.

Leer alle belangrijke aspecten van het bedrijfsleven kennen én ontwikkel het vermogen om digitale mogelijkheden te herkennen en te gebruiken voor het succes van elk bedrijf. Ga aan de slag als ondernemer, productowner of innovatiemanager.

De International University of Applied Sciences (IU) biedt bovendien een breed scala aan moderne vakken zoals online marketing, agile projectmanagement en een minimum viable product (MVP) project..

Vergroot je kansen op de banenmarkt die steeds globaler wordt. Met jouw internationale diploma van IU kun je alle kanten op: zowel in Nederland als erbuiten. Onze erkende, Engelstalige opleidingen worden succesvol afgerond door studenten uit heel Europa.

Ontdek alles in de gratis studiegids!

  • Gedetailleerd vakkenoverzicht
  • Toelating
  • Carrièremogelijkheden
Gratis studiegids aanvragen
100 % Praktijkgericht

▪ Ga aan de slag met use cases

▪ Leer van docenten met meer dan 5+ jaar ervaring

▪ Pas je kennis direct toe in de praktijk

100% Flexibel

▪ Studeer volledig online in je eigen tempo

▪ Doe je examens online (24/7)

▪ Combineer gemakkelijk met baan en gezin

100 % Geaccrediteerd

▪ Behaal je erkende diploma

▪ Creëer kansen met je internationale diploma

▪ Overtuig werkgevers

Studeer op kosten van je werkgever

Wist je dat je jouw opleiding eenvoudig kan combineren met een baan? Zowel jij als je werkgever profiteren van de kennis en vaardigheden die opdoet tijdens je opleiding. Het is daarom ook goed mogelijk dat jouw werkgever (een deel van) je studiekosten wilt betalen. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, biedt IU ook studieovereenkomsten aan. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden bij onze studieadviseurs, zij helpen je graag op weg!

Alles op een rijtje over jouw Entrepreunership opleiding.

Haal je Bachelor-diploma op hbo-niveau in slechts 3 jaar. Zo bespaar je één jaar tijd en lesgeld op de reguliere studietijd van 4 jaar in vergelijking tot andere Hogescholen. Natuurlijk heb je bij ons ook de mogelijkheid om je opleiding volledig naar wens in te plannen en in deeltijd te studeren.

Tip: bespaar tijd én geld met vrijstellingen. Voor elk studiepunt ontvang je een korting van maar liefst €30,-. Onze studieadviseurs geven je graag een vrijblijvend advies

Wat onze studenten zeggen

“Dankzij de IU-Master heb ik waardevolle vaardigheden op het gebied van strategisch en internationaal leiderschap kunnen verwerven, waar vandaag de dag veel vraag naar is.“

Doreen
Alumna

Behaal je diploma met ons aan je zij

Studeer online maar nooit alleen! Bij IU zorgen we ervoor dat je de optimale begeleiding krijgt van onze ervaren professoren en coaches. Om jou de beste leerervaring te geven, werken wij uitsluitend met bevoegde docenten met meer dan 5 jaar praktijkervaring. Kom je er niet uit of heb je een vraag? Dan kun je binnen 2 dagen een antwoord op jouw vraag verwachten! Ook leg je eenvoudig contact met andere studiegenoten via de online campus. Wij helpen je met het opstellen van je studieplan en geven je slimme tips en tricks waardoor je het meeste uit je kostbare tijd haalt. Zo wordt studeren niet alleen leuker maar ook nog eens makkelijker!

Find out more in your free information material

You’ll find all of the important information about your study programme and IU International University of Applied Sciences in your personal brochure.

Information material
For free

Information material

  • Information on study content and specialisations
  • Career opportunities
  • Information on financing options

I have read and understood the information on data protection.

*Mandatory fields